Tilaa oma keppihevonen

Voit tilata minulta keppihevosen omien toiveidesi mukaan. Uniikin keppihevosen tilaaminen onnistuu esimerkiksi oman lempihevosesi kuvaa mallina käyttäen. Voit myös itse piirtää mallikuvan tai vain kuvailla toiveesi sanallisesti. Pidän oikeuden kieltäytyä tilauksen ottamisesta vastaan, mikäli koen etten syystä tai toisesta pysty kyseistä tilausta toteuttamaan.

Tilaushevosen hinta on 130 € (sis. Alv 24%) + toimituskulut 7,50 €. Miniponit/shetlanninponit 100 € + toimituskulut. Monimutkaisesta kirjavuudesta tai muista erityistoiveista (kuten yli 40 cm pitkästä harjasta, pystyharjasta tai kuituharjasta) tulee lisähintaa tapauskohtaisesti. Hevoselle on mahdollista tilata mukaan myös varusteita. Varusteiden hinnat määräytyvät sen mukaan millaisesta varusteesta on kyse. Kysy rohkeasti!

Kangas- ja lankavalikoimani vaihtelee jonkin verran eikä kaikkia värejä ole aina saatavilla. Mikäli haluttua väriä ei löydy, ehdotan vaihtoehtoisia värejä ja materiaaleja, joista voimme yhdessä keskustella sähköpostin välityksellä tilaamisen yhteydessä.

Tilauksen maksu tapahtuu laskulla, joka lähetetään Ukko-palvelun kautta. Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin sen jälkeen, kun keppihevonen on täysin valmis ja asiakas on sen kuvien perusteella hyväksynyt. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Keppihevonen toimitetaan asiakkaalle vasta sen jälkeen, kun maksu on tullut tilille. Asioiden nopeuttamiseksi voi maksusta lähettää kuitin sähköpostilla. Toimitus tapahtuu Postin kautta lähimpään noutopisteeseen.

Mikäli et ole tilaukseen tyytyväinen, ei sitä ole pakko lunastaa.

Huomioithan, että hevosta tilatessa asioin ainoastaan täysi-ikäisen kanssa tai alaikäisen kohdalla yhdessä huoltajan kanssa.

Tilatessasi voit käyttää apuna alla olevaa tilauskaavaketta ja lähettää sen minulle sähköpostilla osoitteeseen sini.taideponi@gmail.com niin otan sinuun yhteyttä, jotta voimme sopia tarkemmin tilauksesta ja sen lopullisesta hinnasta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää minulle viestiä myös Instagramissa @taideponi ja voimme siellä sopia tilauksesta tarkemmin.

Tilaajan nimi:

Hevosen rotu:

Hevosen sukupuoli:

Hevosen väri:

Hevosen merkit:

Hevosen koko (katso kokotaulukko):

Harjan väri ja pituus:

Harjalanka: (villalanka, mohair, keinohius)

Silmien väri:

Sieraimet: (upotetut tai päälle liimatut)

Muuta huomioitavaa (esim. värityksessä, varjostukset jne. Tai toiveita hevosen muotoon/rakenteeseen, esim eteenpäinpyrkivä tai muodossa kulkeva):

Mahdolliset varusteet ja niiden väri:

Esimerkkikuvia hevosesta ja varusteista voi laittaa mukaan liitteenä. Mitä tarkemman kuvauksen saan siitä millaisen hevosen haluat, sen paremmin pystyn toteuttamaan juuri sinun unelmiesi hevosen tai ponin!

Esimerkkikuvia erilaisista suitsimalleista:

Turparemmittömät suitset.

Hinta: 18 € (sis. alv 24 %)

Englantilaiset suitset alaturparemmillä.

Hinta: 30 € (sis. alv 24 %)

Hinta ilman alaturparemmiä: 26 € (sis. alv 24 %)

Meksikolaiset suitset.

Hinta: 30 € (sis. alv 24 %)

Kuolaimettomat suitset:

Hinta: alkaen 30 € (sis. alv 24 %)

Lännensuitset kankikuolaimella.

Hinta: 20 € (sis. alv 24 %)

Muut suitsimallit.

Hinta: alkaen 30 € (sis. alv 24 %)

Suitsien lisäksi mukaan on mahdollista tilata monia muitakin varusteita, esimerkiksi loimi, riimu, riimunnaru, rintaremmi, korvahuppu jne.

Keppihevosten kokotaulukko:

Kokoluokitus Taideponi keppihevosilla on XS-XL. Esimerkkikuvat eri kokoluokkiin kuuluvista hevosista ja niiden esimerkkipainoista näet Lisätiedoista kohdasta "Keppihevosten kokotaulukko".