Hei!

Olen Sini Saramo, mäntsäläläinen taiteilija ja luontoa rakastava kahden lapsen äiti. Taideponi on vuonna 2021 perustamani toiminimiyritys, joka myy käsintehtyjä keppihevosia sekä niille erilaisia varusteita. Keppareiden ohella myyn myös muuta tekemääni taidetta ja käsitöitäni, kuten käsinmaalattuja avaimenperiä.

Jokainen tekemäni keppihevonen on uniikki yksilö ja huolellisesti käsin valmistettu. Myyntihevosten lisäksi teen myös tilaushevosia asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi oikean hevosen valokuvaa mallina käyttäen.

Olen tehnyt keppihevosia aktiivisesti vuodesta 2017 lähtien ja myynyt niitä Suomen lisäksi muutamaan eri maahan. Keppihevosten ompeleminen on tällä hetkellä yksi suurimmista intohimon kohteistani ja minulla on palava halu kehittyä siinä koko ajan paremmaksi ja tehdä yhä kauniimpia ja persoonallisempia hevosia ja poneja.

Perinteisten vanutäytteisten kangashevosten lisäksi teen myös niin sanottuja realistisia keppihevosia, jotka pyrkivät muistuttamaan mahdollisimman paljon oikeita hevosia. Realistisia keppihevosia tulee myyntiin harvemmin ja niitä en tee tilauksesta tällä hetkellä lainkaan.

Luo kotisivut ilmaiseksi!